KURSER

Intensivkurs i kroki för både nybörjare och erfarna!

13-14 maj 2023

Välkommen till en intensivkurs under en helg och upptäck samt utveckla din teknik och perception. Fika med hemlagat kaffebröd ingår.
Du tecknar under individuell lärarhandledning efter levande modell, både kvinnlig och manlig. Du får arbeta med både korta och längre ställningar. Jag kommer att lägga tonvikten på processen. Utmaningen kommer vara att se motivet med nya ögon och att öva handens förmåga att uttrycka det du ser på olika sätt och med olika material.
Jag kommer också att gå igenom olika moment så som proportioner, syftning, stödpunkt, mellanrumsformer, geometriska förenklingar, förkortningar, skuggningar etc. Jag kommer även att visa exempel ur konsthistorien och från andra krokisammanhang. Ta med eget material, block (rekommenderas i minst A3-storlek) och något att teckna med. Övrigt material ingår och du kommer då att få arbeta med olika papper och ritmateriel (så som rödkrita, hårdare och mjukare blyerts, kol).

Vem är jag? Jag heter Stefano Di Marco – italiensk konstnär bosatt i Sverige sedan länge. Jag har arbetat med kroki i över 30 år och är en erfaren lärare.

Tid:   13-14 maj 2023 mellan kl 10-18

Plats:    Kronobergsgatan 15, Kungsholmen, Stockholm

Antal detlagare: 6-10 

Pris:      Pris 2 200kr. (Swisha 0709 42 30 79.   Ange namn samt ’Krokikurs’) Din inbetalning är din kursanmälan.

Sista anmälningsdatum: 2 maj 2023               

Obs! Anmälan är bindande. Vid färre än 6 deltagare kan kursen komma att ställas in. Vid fler än 10 arrangeras en kurs längre fram. Först till kvarn gäller !! Kontakta gärna Stefano om du har ytterligare frågor.